Bicester Village Shopping Centre, Oxfordshire

About the build

For this project we collaborated with other contractors to construct the new Bicester village train station and the new double storied carpark. The bulk of our reinforced concrete works came in the shape of lift-shafts and staircases to service the carpark and train station, entrance and exit car ramps, all surrounding upstands of the carpark and the ground beams.
This led to a great working relationship where Jon Johnstone has since returned to complete other reinforced concrete projects for Bicester Village.

We’re based in the West Midlands but work all over the UK

© Jon Johnstone Construction Limited

Registered Address


79 Hazeloak Rd, Shirley,
Solihull, B90 2AY

Get in touch


Telephone: +44 7967 582 717
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.